Modele casa de vis

Raspunsurile la aceste intrebari le veti AFLA de la arhitectul Gabriel Georgescu numai in emisiaé Casa ta de vis! Intériul locuintei este alcatuit dintr-un living spatios, o Zona pentru servirea mesei, o bucatarie si 3 dortoirs. Casa mai are si o caméra TEHNICA, iar spatiul DIN Pod poate fi amenajat ca Living. Bucataria sont geamuri immense Care ofera o priveliste pe masura. Amprenta casei este de 15,2 x 12,1 m si pentru constructia EI ar fi necesara o Parcela de Teren cu dimensiuni minime de 23,2 x 21,6 m. cea mai mare parte din parterul casei este ocupat de Living si Dining. Aici va puteti petrece cea mai mare parte a Zilei Servind Masa, uitandu-va la un film sau relaxandu-va Impreuna cu Familia in jurul semineului. Recomandare: Amenajare Dinant micBucataria este deschisa catre Dining si are o mica camara unde puteti depozita la racoare diferite alimente sau bauturi. Caméra de la parter poate fi transformata intr-un birou daca vreti sa fera si acasa sau intr-o camera de oaspeti daca veti avea multi invitati PE parcursul anului. Baia mica este situata Langa Camera de oaspeti si deserveste tot parterul. Recomandare: MODELE Bai miciGarajul este doar pentru o Masina Dar sont acces à huis clos centralei si intr-o debara unde puteti depozita diferite aparate pentru ingrijirea si curatarea casei si gradinii.

La etaj exista doua dortoirs suficient de mari astfel incat sa puteti amenaja un dressing sau sa montati un DULAP de mari dimensiuni. Mansarda este deservita de o baie Mare unde puteti monta o cada PE Colt sau una rectangulaire dans functie de preferinte. DIN holul de la mansarda se poate IESI PE Terasa unde va veti putea relaxamc si Admira Natura dans serile de Vara. Pentru spalatul, uscatul si calcatul rufelor exista un uscator la mansarda care este suficient de Mare pentru a depozita si divers lucruri sau jucarii. Les recomandare: idei spatii depozitareInformatii GENERALE: Suprafata locuibila: 120,26 mpInatimea casei: 7,5 mCubaj net: 405,49 metri cubiDeschidere minima Teren in vederea construirii: 23,2 mLungime minima a terenului pe care se poate construi: 21,6 mPanta acoperis: 35 gradeRecomandare: proiecte case cu mansardaFoto si proiect: http://forumhouse.ru proiect 1796 Casa este o alegere economică pentru punerea în aplicare a Iubitorilor de simplitate și eleganță. Sistemul de casă clară şi funcțională se adaptează Perfect la […] Casa este potrivita unei familii cu 4-5 Membri si este o PIESA arhitectonica DIN zilele noastre Care a fost conceputa plecand de la ideea unei case de vis clasice de Familie, care sa fie Dotata cu tehnologie de ultima ora pentru a asigura Familiei un Grad ridicat de confort. Proiectul pe care urmeaza sa VI-l prezentam astazi este o Casa Cu 2 dortoirs care poate fi locinta de vis pentru familiile cu 1 sau 2 copii. Casa are o Arhitectura Moderna cu multe Elemente décoratif si ferestre si USI arcuite. Paleta de Culori poate incadra aceasta Casa intr-un peisaj cu multa verdeata DIN cartierele Urbane sau intr-un peisaj rural aflat in Apropierea unui Oras.

Placile de lemn soins acopera partial coltul casei ofera acesteia un aspect naturel, Dar Si moderne, ELE imbinandu-se Perfect cu Aleea DIN Piatra si aspectul gradinii. Casa are doua intrari: una prin Gradina si cealalta prin latéral, USI glisante DIN sticla Care confera transparenta locuintei, Dar Si un aspect moderne. Buna ziua la ce pret este aceasta superba Casa? si unde se afla? Astazi va Propunem un modèle de Casa simpla, eleganta, cu o schita interioara Moderna, Dar si cu un Grad sporit de confort. . Atunci Când te hotărăști asupra unui anumit Stil de amenajare pentru locuința ta nu trebuie să uiți de accesorii. Acestea îi vor oferi un plus de farmec și de originalitate. … Emiside este difuzata in Ultima sambata de la ora 14:30 si Ultima duminica la ora 14:15 DIN fiecare Luna PE postul plus.